BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!

BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!
Ankara çıkışlı Balkanlar Turu

25 Kasım 2014 Salı

Ankara Cikisli ispanya Turlari


ANKARADAN THY İLE
BÜYÜK İSPANYA ENDÜLÜS
BARSELONA VALENSİYA SİTGES GRANADA RONDA CORDOBA TOLEDO MADRİD
Yeşil Pasaporta Vize Yok - Ekstra Tur Yok- Yarım Pansiyon-(barselona başlar-Madrid Biter)
1. GÜN: UÇUŞ BİLGİLERİ:
01.30 Kızılay Atatürk Bulvarı no:81 önünden Esenboğa Havalimanı'na transfer. Uçuş için gerekli bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin yapılması sonrasında
04.00 Ankara (ESB)-
05.10 İstanbul (IST)-

  7s05 
 
07.15 İstanbul (IST)-
10.05 Barselona (BCN)-
*** Turumuza İstanbul'dan katılan konuklarımızı İstanbul havaalanında karşılıyoruz…

Varışımız, pasaport ve gümrük işlemleri sonrası;
Bizi bekleyen aracımızla;
BARCELONA KATALUNYA, GOUDİ, GUEL PARKI,: La Sagrada Familia: Unesco Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki  Barselona’da Montjuic(Olimpiyat Köyü) seyir terasında Barselona manzarasının seyri… Antoino Gaudi’nin tasarımı Guel Parkı’nda yürüyüş... Bitmeyen Kilise La Sagrada Familia Kilisesi’nin görülmesi ve fotoğraf çekimi… Cristof Colomb Heykeli önünde fotoğraf çekimi… Kraliyet Sarayı, Olimpik Liman’nın, Gaudi’nin Meşhur Batllo ve Mila Evlerinin dışarıdan görülmesi… İspanya ve Katulunya Meydanı ve Las Ramblas Bulvarı yürüyüş… Otelimize hareket odalarımıza yerleşme. Akşam yemeği sonrasında konaklama otelimizde.

2.GÜN: BARCELONA FİGUERAS GERONA DALİ: Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından Ücrete dâhil Gerona Figueras-Dali Müzesi turunda… Orta Çağ’dan kalma mimari yapılarıyla Gerona Şehri’nde, Gerona Büyük Katedrali ve Yahudi mahalleleri görülmesi… Ünlü ressam Salvador Dali’nin doğduğu Figueras Kasabası’nın görülmesi… Dali Müzesi ziyaret… Otelimize hareket… Akşam yemeği sonrasında dileyen konuklarımızla Flâmenko gece eğlencesinde İspanyol halk dans kültürünü yakından tanıma imkânı… Konaklama otelimizde

3.GÜN: BARSELONA PABLE ESPANYOL, GOTİK MAHALLE, SİTGES VALENSİYA, Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından Pable Espanyol’da ve Gotik mahalle’deki yürüyüşte tarihi sokaklar özgün ispanyol mimarisine sahip evler görüp İspanyol kültürünü yakından tanıma imanı… Plajlarıyla ünlü Sitges’te yüzme imkânı ya da çay keyfi…  İspanya’nın en büyük üçüncü kenti olan  Valencia’da Ücrete dâhil turda; Katedral, Çan Kulesi, Merkezin ve dünyanın en eski borsa binalarından biri olan La Lonja görülmesi….. Otelimize hareket… Akşam yemeği sonrasında konaklama otelimizde.

4.GÜN: GRANADA EL HAMRA SARAYI: Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından Granada’ya hareket… Ücrete dâhil Unesco Dünya Kültür Miras Listesi'nde yer alan Granada turunda Arabesk mimarisi, aslanlı bahçe ve havuzları ile ünlü Alhambra Sarayı, Alcazaba Kalıntıları ve Generalife Bahçeleri gezileri sonrasında… Otelimize yerleşme. Akşam yemeği sonrasında dileyenlerle Endülüs halk dansı Çingene gece eğlencesi… Konaklama otelimizde. 

5.GÜN: RONDA KANYONU, SEVİLLA GUADALQUİVİR NEHRİ TEKNE TURU: Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından Ücrete dâhil Ronda turunda derin bir kanyonun iki yamacına kurulmuş muhteşem bir şehir ve bu kanyon üzerindeki tarihi köprüler, İspanya'nın ilk boğa güreşi arenası, gizli liman gezileri sonrasında. Sevilla’ya hareket. Ücrete dâhil Sevilla turunda şehrin sembolü olan Altın Kule, İspanya'nın en eski 2. arenası, Plaza Espana, Altın Kule, Alcazar Bahçeleri, Çan kulesi, Yahudi mahallesi, dünyanın 3 büyük katedralin olan Sevilla Katedrali’de Kristof Kolumbun Mezarı ve Santa Cruz Meydanı görülmesi… Maria Luisa Parkı ve Guadalquivir Nehri tekne turu… Sonrasında otelimize hareket… Akşam yemeği sonrasında konaklama otelimizde. 

6.GÜN: CORDOBA CAMİ, MUSEVİ MAHALLESİ: Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından Ücrete dâhil Unesco Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki Cordoba turunda 785 yılında Endülüs döneminde inşa edilmiş daha sonra kiliseye çevrilmiş dünyanın 3. büyük camisi 850 sütunlu Kurtuba (Cordoba/Mezquita) Cami Müzesi’ni ziyaret… Musevi Mahallesi, Plaza Mayor gezileri ve Endülüs Döneminden kalma dar parke taşlı sokaklarında yürüyüş ve alışveriş imkânı Toledo’ya hareket. Otelimize yerleşme. Akşam yemeği sonrasında konaklama otelimizde. 

7.GÜN TOLEDO AÇIK HAVA MÜZESİ, MADRİD: Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından 1492 senesine kadar Müslüman, Yahudi ve Hıristiyanların bir arada yaşadığı dünyanın en büyük açık hava müzesi olarak kabul edilen Ücrete dâhil Toledo turunda;  San Tomé Kilisesi’nin ve en eski Sinagog’un görülmesi… Ünlü ressam El Greco hakkında bilgilendirme sonrasında Arabesk ve batı mimarisine dair birçok değerli yapının fotoğraflanabileceği tarihi dar sokaklarda yürüyüş… Unesco Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki Şam işi altın el işçiliğinin yapıldığı atölyelerde bilgilendirme ve alışveriş imkânı… Madrid’e hareket… Castellana veya Gran Via Caddesi’nde yürüyüş ve kahve molası… Otelimize hareket. Akşam yemeği sonrasında konaklama otelimizde. 

8.GÜN: TAM GÜN MADRİD BOĞA GÜREŞLERİ ARENASI İSTANBUL, ANKARA: Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından Ücrete dâhil Tam Gün Madrid turunda Mayor Meydanı, Kraliyet Sarayı’nın yer aldığı Mayor Meydanı ve Retiro Parkı’nın görülmesi… Don Kişot ve Servantes Anıtı önünde fotoğraf çekimi ve duvarları gravürler ile bezeli İspanya Meydanı’nında serbest zaman… Atocha Tren İstasyonu, Sibeles ve Neptun Çeşmeleri’nin görülmesi… Boğa güreşinin doğum yeri sayılan Ventas Arenasını ziyaret… Güneş Kapısı’nın görülmesi… Cristof Colomb Meydanı’nda gezi akabinde… Atocha Tren İstasyonu, Sibeles ve Neptun Çeşmelerinin görülmesi… Boğa güreşinin doğum yeri sayılan Ventas Arenasını ziyaret… Güneş Kapısı’nın görülmesi… Cristof Colomb Meydanı’nda gezi akabinde;

UÇUŞ BİLGİLERİ:
21.00’da havaalanına hareket. Uçuş için gerekli bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin yapılması sonrasında
23.50 Madrid (MAD)-
04.50 İstanbul (IST)-PAZ 10 TEM
  7s20 
 
07.00 İstanbul (IST)-PAZ 10 TEM
08.10 Ankara (ESB)-PAZ 10 TEM
***Bizi bekleyen aracımızla Kızılay Atatürk Bulvarı no:81 önüne hareket. Varış, vedalaşma ve gezimizin sonu.


ÜCRETE DÂHİL HİZMETLER




THY ile Ankara-İstanbul- Barselona / Madrid- İstanbul-Ankara uçak biletleri
Kızılay’dan havaalanına havaalanından Kızılay’a transfer
Uçakta 20 Kg bagaj taşımacılığı
Havalimanı vergileri ve alan hizmetleri
Bölgede özel tur araçları ile tüm ulaşımlar- transferler
Otellerde Yarım Pansiyon 7 gece konaklama.
7 Sabah kahvaltısı
7 Akşam yemeği
Seyahat Güvence Poliçesi ücrete dâhil
Ankara’dan itibaren tecrübeli Türkçe rehberlik hizmetleri
Bazı bölgelerde yerel rehberlik hizmetleri

Programda yazan tüm çevre ve şehir turları ücrete dâhil
Barcelona turu ücrete dâhil
Katalunya, Goudi, Guel Parkı turu ücrete dâhil
Figueras Gerona Dali turu ücrete dâhil
Pable Espanyol, Gotik Mahalle, Sitges Plaj turu ücrete dâhil
Valensiya turu ücrete dâhil
Granada El Hamra Sarayı turu ücrete dâhil
Ronda Kanyon turu ücrete dâhil
Sevilla turu ücrete dâhil
Guadalquivir Nehri tekne turu
Cordoba Cami Ve Musevi Mahallesi turu ücrete dâhil
 Toledo Açık Hava Müzesi turu ücrete dâhil
Tam Gün Madrid turu ücrete dâhil

ÜCRETE DÂHİL OLMAYAN HİZMETLER
Vize ücreti  (125€ ) (Yeşil Pasaporta vize yok)
15 TL yurt dışı çıkış vergisi pulu
Müze girişleri
Öğle yemekleri
İçecekler
Flâmenko gece eğlencesi
Granada Çingene gece eğlencesi
Kişisel harcamalar









0312 425 25 00
0545 212 19 15
0539 314 29 48
     Atatürk Bulvarı No:103/12 Kızılay ANKARA 

Grubunuz için özel fiyat isteyiniz...


Ankara çıkışlı İspanya turları, ankaradan İspanya turu, Ankara hareketli İspanya gezisi, Ankara çıkışlı yurtdışı turları, Ankara hareketli yurtdışı, yurt dışı gezileri Ankara, İspanya gezileri ankaradan, İspanya turu, ankaradan ispanya turu, Ankara çıkışlı ispanya turu, ankaradan ispanya turu, 23 nisan yurtdışı turları, Ankara çıkışlı, 19 mayıs yurtdışı turları, kurban bayramı İspanya turları, Ankara çıkışlı ramazan bayramı İspanya turu, şeker bayramı ispanya turu,  mayıs yurtdışı turları, ankaradan büyük İspanya gezisi, uçaklı İspanya turu, ucuz İspanya gezileri, ekonomik İspanya turu, bayram yurtdışı turları, vizesiz turlar, İspanya hakkında, İspanya otelleri, ispanyada gezilecek yerler, İspanya uçak biletleri, ucuz turlar, Ankara hareketli İspanya turları, yurtdışı gezileri, İzmir çıkışlı ispanya turu, izmirden ispanya turu, İstanbul çıkışlı ispanya turu, istanbuldan ispanya gezisi, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En uygun Oteller - %50ye Varan İndirim!!!

2018 ERKEN REZERVASYONU KAÇIRMAYIN

İlginizi çekebilir...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bizi takip edin...

ilginizi çekebilir